Notificació per a Clients d'Innova

Variació en el preu del servei de manteniment d'impressores

Estimats clients i col·laboradors d’Innova,

A Innova, valorem profundament la relació que hem construït al llarg dels anys i agraïm la vostra confiança en els nostres productes/serveis.

Ens dirigim a vosaltres avui per informar-vos d’una actualització important en la nostra estructura de preus. Com a resposta als increments dels costos dels materials, ens veiem en l’obligació de fer un ajust en els nostres preus.

Hem fet tots els esforços possibles per absorbir gran part d’aquests increments internament, mantenint la qualitat i l’estàndard dels nostres productes/serveis. Tanmateix, ens veiem obligats a fer un ajust del 2% en el preu per còpia a partir del 1 d’octubre de 2023.

Entenem que qualsevol modificació en els preus pot generar preguntes, i volem assegurar-vos que aquesta decisió no s’ha prés a la lleugera. La nostra prioritat segueix sent oferir-vos productes/serveis d’alta qualitat i mantenir relacions comercials transparents. Aquest ajust ens permetrà continuar oferint-vos productes/serveis excepcionals alhora que garantim la sostenibilitat i la viabilitat a llarg termini d’Innova. Agraïm la vostra comprensió i suport continuat.

Si teniu alguna pregunta o inquietud específica relacionada amb aquesta actualització de preus, no dubteu en posar-vos en contacte amb el nostre equip d’atenció al client a administracio@cbcinnova.com o trucant al 93 755 24 20.

Agraïm sincerament la vostra confiança contínua en Innova.

Atentament,